Servicii

Cabinet psihiatrie/psihologie/psihoterapie/consiliere psihiatrica in Bucuresti, sectorul 2. Alte servicii includ dezvoltare personala, life coaching, nutritie sanatoasa si slabire in greutate.

Psihiatrie Adult, Psihiatrie Copil si Adolescent
Psihiatria este o specialitate medicala care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul tulburarilor psihice. O tulburare psihica este o boala cu manifestari psihologice sau comportamentale care se asociaza cu suferinta semnificativa si cu afectarea functionarii in plan social, profesional. Fiecare tulburare are semne si simptome caracteristice.

In cadrul unei consultatii de psihiatrie se poate stabili un diagnostic si daca este cazul se va prescrie medicatie pentru tratamentul tulburarii cu care ai fost diagnosticat. Diagnosticul orienteaza in primul rand tratamentul, dar ajuta si la un prognostic asupra evolutiei viitoare a pacientului.

Psihoterapie
Psihoterapia este tratamentul problemelor de natura emotionala sau mentala, prin metode psihologice. Prin psihoterapie o persoana calificata pentru a practica psihoterapia stabileste o relatie profesionala cu un pacient in vederea inlaturarii sau modificarii unor simptome, a unor comportamente disfunctionale si pentru sustinerea cresterii si dezvoltarii personale.
Evaluare Psihologica
Prin diagnostic si evaluare psihologica intelegem investigarea si psihodiagnosticul tulburarilor psihice, dar si a altor conditii de patologie in care sunt implicate mecanisme psihologice.

Procesul de evaluare psihologica se realizeaza cu ajutorul probelor psihologice (teste), interviurilor si altor instrumente utilizate de psihologul clinician.

Certificat Medical/ Adeverinta Psihiatrie
Eliberarea de avize cu investigarea statusului mental – catre notar, avocat, banca, angajatori, camine de batrani, institutii publice, in vederea inscrierii la examene si concursuri, etc.

Programeaza o consultatie

Foloseste formularul pentru a programa o consultatie.