Despre noi

Albion Medical SRL s-a nascut in anul 2016 din dor de tara si pasiune pentru psihiatrie, directorul fondator, Dr Claudiu Dragos Carmaciu, fiind un apreciat medic psihiatru britanic de origine romana.

Veti observa in componenta echipei si alti medici care sunt legati profesional de Anglia, de unde ne-a provenit de fapt si inspiratia pentru numele firmei, Albion fiind o denumire straveche a insulelor britanice.

Desi principalele activitati ale acestei noi firme se concentreaza pe tratamentul afectiunilor mintale (depresie, anxietate, nevroza obsesiv-compulsiva, boala bipolara, schizofrenie si alte psihoze, tulburari de memorie si demente, tulburari de personalitate, inclusiv borderline, dependenta de alcool si droguri, tulburari din spectrul autismului si ADHD, etc) in viitorul apropiat Albion Medical SRL ar dori sa se extinda si in alte domenii importante ale sanatatii si educatiei medicale pe plan comunitar, municipal, national si, de ce nu, chiar international. 

Spre exemplu, avem deja in excelentul Medic Specialist Psihiatru, Dr Alexandru Aricescu, Director Medical al Albion Medical SRL, un expert in nutritie, pe langa expertiza vasta in psihiatrie. In curand dorim sa deschidem in aceeasi cladire o clinica specializata pentru pacienti cu tulburari din cadrul spectrului autismului si ADHD, sub indrumarea expertei Maria-Cristina Nedelcu, Psiholog Clinician Specialist.

In concluzie, o echipa excelenta si diversa de medici psihiatri si de psihologi/psihoterapeuti ofera pacientilor nostri evaluari si tratamente de specialitate de inalta calitate, intr-o atmosfera calda si primitoare, intr-un cabinet confortabil, complet renovat, la mansarda unei vile elegante interbelice, situata central, la doi pasi de Foisorul de Foc si maximum 20 de minute de plimbare de la Piata Universitatii din Bucuresti.

Programeaza o consultatie in cabinetul nostru privat